Persiljebiffar
Jag har blivit duktigare på att ta vad vi har hemma/eller använda rester när jag ska göra mat. Vi hade lite persilja över från tidigar i veckan och köttfärs i frysen. Så då fick det bli Persiljebiffar häromdagen. Till det så gjorde jag en sås på creme fraiche med lite viltök, salt och peppar och potatis i ugnen.
En halv kruka persilja
ca 500 g Nötfärs
2 Ägg
Flingsalt
Svartpeppar
Blanda nötfärsen med salt, peppar, och ägg. Ta en stor knippe persilja och hacka grovt och blanda ner i färsen. Forma till bollar och platta till och ner i stekpannan. Lätt och gott!

En halv kruka persilja
ca 500 g Nötfärs
2 Ägg
Flingsalt
Svartpeppar
Blanda nötfärsen med salt, peppar, och ägg. Ta en stor knippe persilja och hacka grovt och blanda ner i färsen. Forma till bollar och platta till och ner i stekpannan. Lätt och gott!

Kommentarer
Kommenterat av TheKitchenslut
Åh, persiljebiffar som är SÅ GOTT!!! =D
Trackback