Mintknappar

Detta ska jag testa. Undra om det blir lite after eight över dem. Lite tjockare bara.

INGREDIENSER (ca 50 st)
Mintknappar
1 äggvita
3-4 droppar pepparmintsolja
300g (5 dl) Dansukker Florsocker
100 g mörk choklad

Vispa äggvitan skummig. Tillsätt pepparmintsoljan. Blanda i florsocker tills massan är fast men fortfarande smidig. Vänd upp massan på florsockertäckt bakbord och arbeta den mjuk och slät. Rulla kulor som plattas till. Tryck gärna till med en gaffel så att de blir randiga. Smält chokladen över vattenbad. Doppa mintrundlarna i chokladen. Ställ på galler för att stelna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen