Lasagne utan tomat

Härom dagen blev det Lasagne till middag. Tar ju sitt lilla tag men det är ju så gott och perfekt att göra matlådor av. Jag gör ostsåsen från grunden. Har aldrig, än så länge, köpt färdig ostsås. Har fått för mig att det aldrig kan smaka lika gott som när man gör det från grunden. Här hittar du mitt recept.


Grillning på landet

Förra helgen var vi på landet över helgen. Jag har ju pollenallregi så jag höll ju på att dö där ute (kändes det som iaf). Men en stund då och då klarade jag av att vara ute iaf. Tillräckligt länge för att klara av att grilla och njuta lite av det underbara vädret. Testa en grillsås som jag hittade i USA-hyllan på ICA Maxi. Jag tyckte dock inte den var så smokey eller stark för den delen heller. Trodde den skulle vara det med den tjuren på förpackningen.



Gott och snabbt: Pasta med avocado och citron

Detta var vad jag var sugen på idag (eller vad jag hade hemma). Snabbt och lätt. Tortellini, avocado i bitar, salt, peppar och lite pressad citron över. Mmmm... mums! Super snabbt och lätt. Är man hungig så är man, då funkar även de enklaste rätterna. De är oftast de godaste också.


RSS 2.0


Tidningsbutiken.se
Matbloggstoppen