Varma fårostnachos med avokadodipp

Här kommer mera Leila. Blev så sugen när jag såg bilden på recept.nu att jag bara var tvungen att testa. Guacamole var länge sedan.

INGREDIENSER (6 portioner)

1 påse nachochips
1 pkt (180 g) fetaost
1 tsk tacokrydda
3 st avokado
1 msk olivolja
½ st citron
½ st vitlöksklyfta
några droppar tabasco
flingsalt
svartpeppar från kvarn

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Häll ut chipsen i en eldfastform eller på en ugnsplåt.
3. Smula över fetaost och strö över tacokrydda och gratinera i 10 minuter.
4. Mosa avokado i en skål med gaffel, smaksätt med olivolja, citronsaft, riven vitlök, tabasco, salt och svartpeppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen