Aromsmör x3

Hade kompisar hemma igår och lyxa till det med att göra tre olika sorters smör till bakpotatisen. Vi mosade ihop allt och gjorde långa rullar som vi rullade in i plastfolie och formade dem fyrkantiga. (som på bilden) Sen fick dem ligga i kylen tills det var dags att äta, då tog vi fram dem och skar upp dem i fyrkantiga kuber. La upp dem på tre små fat och vid sidan på varje fat (för att visa vilken smak det var) la vi dit t.ex. en persiljekvist, en liten chili och vitlöksklyfta. Blev ett väldigt roligt upplägg. Det lilla extra...

Vitlökssmör - Pressad vitlök och lite flingsalt.
Persiljesmör - hacka ner lite färsk persilja, flingsalt och lite peppar.
Chili - en chili som du hackar ner fint och blandar med smöret, flingsalt.


Kommentarer
Kommenterat av TheKitchenslut

Finns mycket gott och fint här hos dig! =D

2009-03-07 @ 23:05:12
URL: http://metrobloggen.se/kitchenslut

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen