Tillbehör till våfflorna!

Jag är väldigt sugen på våfflor just nu. (det kanske märks?) Det går ju nästan att variera med precis vad som helst. Men här är två förslag... som efterrätt med sylt och grädde eller som förrätt med löjrom, creme fraîche och hackad rödlök.

Med löjrom:
1 burk löjrom
1 st citron
1 st rödlök
2 knippen dill
1 knippe gräslök

Hacka rödlök och gräslök, blanda och fyll i en skål. Hacka dillen grovt, skär citronen i klyftor och lägg i skålar. Skär våfflorna i hjärtan och servera ljumma med löjrom och tillbehör.


Med sylt och grädde:
2 2 dl vispgrädde
hallon, drottning- eller hjortronsylt

Vispa upp grädde och lägg på våfflorna tillsammans med sylt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen