Persiljebiffar

Jag har blivit duktigare på att ta vad vi har hemma/eller använda rester när jag ska göra mat. Vi hade lite persilja över från tidigar i veckan och köttfärs i frysen. Så då fick det bli Persiljebiffar häromdagen. Till det så gjorde jag en sås på creme fraiche med lite viltök, salt och peppar och potatis i ugnen.

En halv kruka persilja
ca 500 g Nötfärs
2 Ägg
Flingsalt
Svartpeppar

Blanda nötfärsen med salt, peppar, och ägg. Ta en stor knippe persilja och hacka grovt och blanda ner i färsen. Forma till bollar och platta till och ner i stekpannan. Lätt och gott!


Kommentarer
Kommenterat av TheKitchenslut

Åh, persiljebiffar som är SÅ GOTT!!! =D

2009-03-07 @ 23:03:50
URL: http://metrobloggen.se/kitchenslut

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen