Hallon och kardemummamuffins med smulor

Idag blev det Hallon och kardemummamuffins, hade dock inte så mycket hallon hemma så det blev inte så många i varje men gott blev det. Lite åt Espresso House hållet. Ska försöka hitta större formar så att dem kan bli större.

Förbättringar till nästa gång:
Mer hallon, mer kardemumma (och några större bitar), smulorna ska vara mer smuliga och inte så knäckiga som dem blev (hmm.. undra om det betyder mindre socker eller att jag ska använda florsocker istället för vanligt strösocker eller mindre smör. Testa mindre smör, hade nog lite mer smör än vad jag skulle. Ska vara mer smulig innan man kletar på, nu var den rätt "smetig".)

Jag hade även 225° på ugnen och hade inne muffinsen i 17 minuter. (gasugn)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen