Spontan kyckling

Till Fetaostpotatisen så gjorde jag kyckling. Trodde vi hade köpt hela kycklingfiléer men det var visst skivade filéer. Så jag fick tänka om. Men jag la bara upp dem i en långpanna med bakplåtspapper under och lade i skivorna lite utspritt och hällde olivolja, soya, rosmarin, salt, svartpeppar och lite timjan över. Sedan in i ugnen i ca 10-15 min, 200°. Blev riktigt gott!


Kommentarer
Kommenterat av Kryddburken

Åh vilket härlig tips!!

2008-10-12 @ 20:55:09
URL: http://www.kryddburken.se
Kommenterat av Anna

Kryddburken: Tänk vad slumpen kan göra. :) Köttet smakade lite marinerat faktiskt. Väldigt gott!

2008-10-20 @ 11:34:02
URL: http://merinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen